Starta projekt

Boka konsultation

Portfolio

073-6799369

hej@detflyger.se

This is your captain speaking

Rickard Rosenblom, Webbproducent

Förvänta dig engagemang, rak dialog och mjuka luftgropar

Rak och ärlig dialog

Din tid är pengar, min tid är pengar. En luddig dialog där man låtsas förstå varandra gynnar ingen.

Ju snabbare vi förstår varandra, desto snabbare blir projektet klart och du kan sätta din flagga på månen.

Engagemang

Räkna med en massa frågor i början på vårt projekt. För att nå bästa resultat behöver jag förstå era behov, förväntningar och visioner. Ju tydligare ni kan vara desto bättre blir resultatet.

Projektledning och konkreta deadlines

Jag bygger sajter med fokus på ditt innehåll. Du kan inte förvänta dig att projektet är klart om två veckor om du kan leverera innehållet först om tre veckor.

Deadlines är ett ömsesidigt åtagande. Baserat på erfarenhet av över hundra webbproduktioner ritar jag upp riktlinjer för projektet med vad som förväntas av både dig och mig för att nå ditt önskade lanseringsdatum.

Erfarenhet

Jag har jobbat med webbproduktioner sedan 2008 och i professionel regi sedan 2012 och har för länge sen passerat 10 000 flygtimmar.

Användbarhet

Som projektägare är det lätt att bli hemmablind. Jag förstår användaren och designar med denne i fokus för att hen enkelt ska kunna hitta på sajten och ta del av ditt budskap.

Det lilla extra

När många tycker att det är ”bra nog” gör jag mitt yttersta för att höja nivån i alla led. I produktionen och i mitt serviceåtagande.

Vill du flyga med mig?

Har du en sajt som inte riktigt flyger? Eller en idé du vill bolla?

Har du ett projekt på gång och vill ha en offert? Svara på några korta frågor så är vi snart igång.

Är du intresserad av vad jag gjort tidigare?

"Kommunikationen är enkel och direkt."

"Vi får alltid det omöjliga gjort."

"Härligt nytänk!"

"...visat ambition och stort engagemang."

Vi har samarbetat med Rickard sedan 2016 och det som vi uppskattar är den noggrannhet som alltid genomsyrar arbetet och att han är väldigt mån om oss som kund.

Vi har fått förslag på innehåll samt uppbyggnad av texter som hjälpt oss att visa vår hemsida på bästa sätt. Rickard har även skapat kreativa och genomarbetade nyhetsbrev, för bästa träff till vår kundgrupp.

Kommunikationen är enkel och direkt vilket vi uppskattar. Vi har från första stund uppskattat snabbt svar och åtgärder när vi behövt det. Vi har alltid fått snabbt svar om när en åtgärd eller en uppdatering kan göras. Punktligheten därefter har alltid stämt mycket väl!

Kristin Hedberg

vansternas.se | spinkarp.se

Rickard visar ett stort engagemang och bidrar med många kreativa idéer anpassat efter vår bransch och säsong.

Både bild och textmässigt.

Han förstår vår nisch och profil och presenterar oss därefter, både på webb och sociala medier.

Håkan Simonsson

kagesherr.se

Hedenskog Nöjen har jobbat med Rickard under många år med både små och större projekt. Vi får alltid det bästa bemötandet, det omöjliga gjort, fantastisk (och snabb) återkoppling.

Kreativa och unika lösningar, snygg design, många goda idéer för marknadsföring, härligt nytänk och mycket gott samarbete!

Andreas & Ussi Hedenskog

hedenskognojen.se

Under mina 10 år som företagare så har jag lagt allt mitt digitala formspråk och kommunikation i Rickards händer.

Från företagets logotyper och design av hemsidor, till pågående och löpande drift av mailserver och hemsida.

Möjligheten till löpande serviceavtal är 100%-igt då jag varken behöver fundera över något jag inte har kunskap om eller lägga någon tid som jag inte har.

Jens Berkler

malerikontroll.se | smkf.se

Rickard har under snart ett decennium ansvarat för utveckling av våra företags hemsidor. De har idag en professionellt utvecklad design och av informativt innehåll.

Rickard har visat ambition och stort engagemang för att förstå våra olika branscher och med det som bas utvecklat balanserade hemsidor där våra tjänster presenteras seriöst.

Vi har successivt valt att utveckla vårt samarbete med Rickard och han ansvarar idag även för sökmotoroptimering och online-annonsering.

Vi har idag ett nära samarbete med Rickard och han har i högsta grad bidragit till att anpassa våra affärsverksamheter och presentera dem på utvalda sajter.

Lars Falk

hackklippning.com

Jag har använt mig av Rickards tjänster i många år. Han svarar alltid snabbt på alla frågor och löser eventuella problem direkt. Det är tryggt. Dessutom har han ofta kreativa förslag på hur man kan utveckla sin sida. Jag är så nöjd!

Anna Spolander

lipglossochvoltaren.se