Starta projekt

Boka konsultation

Portfolio

073-6799369

hej@detflyger.se

Sajter som flyger

Här presenterar jag ett urval av de senast levererade och uppdaterade projekten.

För fler referenser, vänligen kontakta mig.

 

L. Falk Trädgård

Hedenskog Nöjen

Hundar Söker Hem

LG's Polkagriskokeri

TD Måleri

Kåges Herr

Vänsternäs Gård

S.O.K.K.

Kraftakademin

Safetech Engineering

Hårdesign

Målerikontroll

"Kommunikationen är enkel och direkt."

"Vi får alltid det omöjliga gjort."

"Härligt nytänk!"

"...visat ambition och stort engagemang."

Vi har samarbetat med Rickard sedan 2016 och det som vi uppskattar är den noggrannhet som alltid genomsyrar arbetet och att han är väldigt mån om oss som kund.

Vi har fått förslag på innehåll samt uppbyggnad av texter som hjälpt oss att visa vår hemsida på bästa sätt. Rickard har även skapat kreativa och genomarbetade nyhetsbrev, för bästa träff till vår kundgrupp.

Kommunikationen är enkel och direkt vilket vi uppskattar. Vi har från första stund uppskattat snabbt svar och åtgärder när vi behövt det. Vi har alltid fått snabbt svar om när en åtgärd eller en uppdatering kan göras. Punktligheten därefter har alltid stämt mycket väl!

Kristin Hedberg

vansternas.se | spinkarp.se

Rickard visar ett stort engagemang och bidrar med många kreativa idéer anpassat efter vår bransch och säsong.

Både bild och textmässigt.

Han förstår vår nisch och profil och presenterar oss därefter, både på webb och sociala medier.

Håkan Simonsson

kagesherr.se

Hedenskog Nöjen har jobbat med Rickard under många år med både små och större projekt. Vi får alltid det bästa bemötandet, det omöjliga gjort, fantastisk (och snabb) återkoppling.

Kreativa och unika lösningar, snygg design, många goda idéer för marknadsföring, härligt nytänk och mycket gott samarbete!

Andreas & Ussi Hedenskog

hedenskognojen.se

Under mina 10 år som företagare så har jag lagt allt mitt digitala formspråk och kommunikation i Rickards händer.

Från företagets logotyper och design av hemsidor, till pågående och löpande drift av mailserver och hemsida.

Möjligheten till löpande serviceavtal är 100%-igt då jag varken behöver fundera över något jag inte har kunskap om eller lägga någon tid som jag inte har.

Jens Berkler

malerikontroll.se | smkf.se

Rickard har under snart ett decennium ansvarat för utveckling av våra företags hemsidor. De har idag en professionellt utvecklad design och av informativt innehåll.

Rickard har visat ambition och stort engagemang för att förstå våra olika branscher och med det som bas utvecklat balanserade hemsidor där våra tjänster presenteras seriöst.

Vi har successivt valt att utveckla vårt samarbete med Rickard och han ansvarar idag även för sökmotoroptimering och online-annonsering.

Vi har idag ett nära samarbete med Rickard och han har i högsta grad bidragit till att anpassa våra affärsverksamheter och presentera dem på utvalda sajter.

Lars Falk

hackklippning.com

Jag har använt mig av Rickards tjänster i många år. Han svarar alltid snabbt på alla frågor och löser eventuella problem direkt. Det är tryggt. Dessutom har han ofta kreativa förslag på hur man kan utveckla sin sida. Jag är så nöjd!

Anna Spolander

lipglossochvoltaren.se